ETS-Europe

About us

Products which have been developed from the technology of the twenty-first century.

Ets-Europe is een innovatief en dynamisch bedrijf dat vanuit technologie van de 21 eeuw een aantal hoogwaardige producten en systemen heeft ontwikkeld.
Met onze vernieuwende producten spelen we in op de steeds grotere vraag van onze klanten naar effectieve en duurzame producten.
Wij kunnen hierbij terugvallen op jaren ervaring in de bouwchemische nijverheid en bieden oplossingen voor waterafdichting en bescherming van gebouwen en kunstwerken, in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Vanuit de vraag van onze klanten heeft ETS-Europe een aantal hoogwaardige producten en systemen ontwikkeld. Deze producten variëren van mortels voor betonherstelling en betonbescherming tot gespecialiseerde, beschermende en waterdichte coatings . De producten en systemen zijn gecreëerd voor specifieke toepassingsgebieden in bouw en industrie, voedings- en farmaceutische sector.

  • Voor wanden en plafonds van laboratoria, ziekenhuizen, brouwerijen en grootkeukens bestaat het aanbod uit een reeks hygiënische coatings.
  • Voor daken en muren, koelcontainers, trailers, mobilehomes en autobussen hebben wij een unieke thermische isolerende coating.
  • Tegen warmte & corrosieproblemen is een unieke op keramiek gebaseerde, één component, watergedragen, onbrandbare en niet giftige coating ontwikkeld.
  • Voor parkeergarages, tunnels, stallen in de veehouderij en industriële gebouwen is een op nanotechnologie gebaseerde coating ontwikkeld die de CO2 in de lucht afbreekt tot wel 80% .

Tevens worden door een gedreven Research en Development de systemen continu geoptimaliseerd en nieuwe producten geïntroduceerd om aan nieuwe marktomstandigheden te beantwoorden.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van ons contactformulier.